Azerbajdzjans militär har paraderat tunga vapen som fångats i Nagorno-Karabach, mitt i varningar för att tusentals civila är utan skydd efter de armeniska separatisternas kapitulation.
Stridsvagnar, vapen och rollspel var bland de drag som visades för BBC, i den första åtkomsten till journalister sedan separatisterna gick med på att avväpna den här veckan.
Etniska armeniska ledare säger att tusentals saknar mat eller tak över huvudet.
Endast en biståndsleverans på 70 ton mat har släppts igenom.
Konvojen från Internationella Röda Korset var den första att nå det omtvistade territoriet sedan Azerbajdzjan erövrade det i en blixtoperation för fem dagar sedan. Ryssland säger att de också har levererat bistånd, men det är inte känt hur mycket.
Nagorno-Karabach – en bergig region i södra Kaukasus – är internationellt erkänd som en del av Azerbajdzjan men stora delar av den har kontrollerats av etniska armenier i tre decennier.
På lördagen uppmanade Armenien FN att skicka ett uppdrag för att övervaka rättigheterna för etniska armenier i Nagorno-Karabach, med argumentet att deras existens nu var hotad.
Azerbajdzjan förnekar anklagelsen och säger att man vill återintegrera regionens etniska armeniska invånare som jämställda medborgare i landet.
Minst 200 etniska armenier dog, inklusive 10 civila, när Azerbajdzjans armé svepte in i enklaven tidigare i veckan.
Nu, fördrivna från byar och separerade från släktingar, sov flera tusen människor i tält eller utomhus nära flygplatsen i huvudstaden Stepanakert, känd som Khankendi av Azerbajdzjan, sade tjänstemän i Karabach.
Flygplatsen ligger också nära en bas för ryska fredsbevarande styrkor, av vilka fem dödades under striderna.
På lördagen sa Azerbajdzjan att de samarbetar med ryska fredsbevarande styrkor i Nagorno-Karabach för att avväpna etniska armeniska styrkor – ett av dess nyckelkrav i utbyte mot en vapenvila.
På gården till ett militärt högkvarter i Susa, nära den regionala huvudstaden, lade azeriska militärtjänstemän stolt ut vapen som getts upp av separatister.
Draget inkluderade vad som verkade vara en T-72-stridsvagn, flera pansarvagnar av BMP-2, maskingevär, automatgevär, pansar och minor. BBC uppskattar att det fyllda området motsvarade en halv fotbollsplan.
Det ryska försvarsdepartementet sa att sex pansarfordon, mer än 800 vapen och cirka 5 000 enheter ammunition hade överlämnats hittills.
Det är oklart vad som kommer att hända med de 120 000 etniska armenierna i Nagorno-Karabach. Azerbajdzjan säger att de vill återintegrera regionen och en azerbajdzjansk tjänsteman sa till BBC att “ingen sparkar ut någon”.
“Om vi inte brydde oss om civila, kvinnor och barn, hade vi helt enkelt tagit oss in i Khankendi”, tillade han.
En annan tjänsteman sa att militären hade förberett läger för flyktingar utanför Karabach som var “beredda att ta emot civila” – men det råder mycket misstro på båda sidor och många etniska armenier kanske inte är villiga att flytta.
Azerbajdzjan har också sagt till FN att man kommer att behandla Karabach-armenier som “jämställda medborgare”. Men deras öde ligger i azeriska händer nu.
Den säger att den föreställer en amnesti för de Karabach-krigare som lämnar över sina vapen och att de kan åka till Armenien om de vill.
Armenien har också inrättat anläggningar för att ta emot tusentals civila men premiärminister Nikol Pashinyan har sagt att han inte ville att de skulle lämna om de inte var tvungna.
Folk i Stepanakert har sagt till BBC att många sannolikt kommer att välja att lämna.
“Jag känner ingen som vill stanna här. Jag har väldigt nära äldre släktingar som förlorat sina söner i tidigare krig och de föredrar att dö här”, sa journalisten Siranush Sargsyan.
“Men för de flesta människor, för min generation, är det redan deras fjärde krig.”
USA:s senator Gary Peters, som leder en kongressdelegation till gränsen mellan Armenien och Azerbajdzjan, sa att människor i Nagorno-Karabach var “mycket rädda” och uppmanade till skapandet av ett internationellt observatörsuppdrag.
“Jag tror att världen behöver veta exakt vad som händer där inne,” sa han. “Vi har hört från den azerbajdzjanska regeringen att det inte finns något att se, inget att oroa sig för, men om så är fallet bör vi tillåta internationella observatörer att se.”
Områden där BBC fick besöka verkade tomma på civila. Endast poliser, soldater och ett fåtal byggnadsarbetare kunde ses.
Det var inga leenden från ryska fredsbevarande styrkor som BBC såg, och stämningen var allvarlig. Men hittills har det inte förekommit något större våld sedan kapitulationen.